Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis verzending boven de 50€
30 dagen gratis retour en omruilen

Copa Mundial

(1 Producten)
Maat
Prijs
€ 76 - € 77

Copa Mundial

Subliem door simpelheid. Tijdloos door technologie. Onverwoestbaar door kwaliteit. De adidas Copa Mundial is dé klassieker onder de voetbalschoenen. Ooit gelanceerd voor het WK van 1982, sindsdien nooit een divisie gedegradeerd. Duitse degelijkheid en klassieke consistentie zorgen voor een ongeëvenaard comfort. Deze nopschoenen zijn van een wereldklasse en genieten volkomen terecht van een mondiale voetbalvelddominantie.

Houd voet bij stuk en blijf trouw aan deze old-time favorite

Het bovenwerk van de adidas Copa Mundial schoenen bestaat uit soepel kangoeroeleer. Samen met de EVA-binnenzool zijn beide elementen erop uit om zich volledig naar jouw voet te vormen. Door het ensemble van technologieën ontstaat een ultieme pasvorm, waardoor je optimale controle over de bal krijgt. Het dragen van de adidas Copa Mundial voelt als een tweede huid én vormt het verlengstuk van jouw voetbaltalent.

Elf spelers, twaalf noppen: de basis van een goede pot voetbal

De fundamentele populariteit van deze lichtgewicht schoen begint bij de duurzame, rechtstreeks ingespoten loopzool. Deze is iets dikker dan gemiddeld waardoor optimaal comfort en uitgebalanceerde stabiliteit gegronde zaken worden. Daarbij zorgt de positie van de twaalf noppen op de loopzool ervoor dat je ultieme grip houdt op natuurlijke ondergronden, maar je nog wel jouw karakteristieke, lichtvoetige manier van voetballen kunt behouden.

Blijf in je nopjes met jouw paar adidas Copa Mundial

Van drassigere modderveldjes achteraf tot aan het net besproeide gras van de Amsterdam Arena; de sneldrogende synthetische voering van de adidas Copa Mundial kan wel tegen een stootje. Maar vergeet niet om je nopschoenen na elke training of wedstrijd uit je voetbaltas te halen zodat ze kunnen drogen. Leg ze hierbij nooit op de verwarming want hierdoor droogt het kangoeroeleer uit. Vet de adidas Copa Mundial schoenen regelmatig in en vermijd het gebruik van schoonmaakmiddelen. Zo blijft de kwaliteit kampioenswaardig en is je voetbaltenue altijd in perfecte staat. De mondiale voetbalwereld is het er unaniem over eens: de adidas Copa Munidial maakt van iedere speler een betere voetballer.