alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hoe zorg ik dat ik geen nieuwsbrieven of andere marketingberichten meer ontvang?

Je kunt je van nieuwsbrieven afmelden door je voorkeuren in je gebruikersaccount aan te passen. Of je kunt je afmelden via de marketingberichten zelf.
 
Zo werkt het:
 
Account
2. Ga naar 'Je voorkeuren'.
3. Werk je voorkeuren bij en klik op 'Opslaan'.
 
Email
1. Klik op 'Afmelden' onderaan de nieuwsbrief of het marketingbericht die/dat je niet langer wilt ontvangen.
2. Vink het vakje aan om je af te melden.
3. Klik op 'Voorkeuren bijwerken'. 
 
adidas en CONFIRMED app:
pushberichten
1. Ga naar 'jouw profiel' via de navigatiebalk
2. Ga vervolgens naar 'Instellingen'
3. Schakel pushberichten uit of schakel alleen 
nieuwsbriefnotificaties uit. Als alternatief kun je pushberichten ook blokkeren in de instellingen op je iOS of Android-telefoon.
 
Je ontvangt dan niet langer meer de nieuwsbrieven of marketingberichten. Het kan tot een week duren voordat je verzoek is verwerkt. Je kan daarom nog nieuwsbrieven en marketingberichten ontvangen in de week nadat je het verzoek hebt verzonden.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

WAAR IS MIJN BESTELLING?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

NOG STEEDS GEEN ANTWOORD GEVONDEN OP JE VRAAG?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur