alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Betaal later met Klarna – hoe werkt dat?

Betaal later met Klarna – hoe werkt dat?
 
Klarna is een unieke betaalmogelijkheid waarmee je kunt wachten tot je de bestelling hebt ontvangen voordat je betaalt. Je betaalt geen rente of aanvullende kosten en er is ook geen kredietaanvraag nodig. Klinkt goed, toch?
 
Betalen met Klarna
 
-       Bestel zoals gebruikelijk via adidas, maar  selecteer Klarna 'Betaal achteraf' als betaalmethode
-       Naast je e-mailbevestiging ontvang je een afzonderlijke email van Klarna met alle betaalgegevens
-       Je hebt 14 dagen de tijd om je factuur te betalen
 
 
Iets retourneren bij Klarna
Wil je iets terugsturen? Geen probleem, je betaalt alleen voor de artikelen die je wilt houden. Bezoek voor meer informatie onze retourpagina.
 
Link: https://www.adidas.nl/help/hoe-retourneer-ik-mijn-artikelen.html
 
Klarna is een onafhankelijke betalingsdienstaanbieder en is geen eigendom van adidas. Mocht je problemen met je betaling ervaren, neem dan rechtstreeks contact op met het klantenserviceteam van Klarna.
 

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

WAAR IS MIJN BESTELLING?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

NOG STEEDS GEEN ANTWOORD GEVONDEN OP JE VRAAG?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur