alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Wanneer wordt er iets in rekening gebracht?

Dat is afhankelijk van het soort artikel en de manier waarop je hebt betaald:
 
Debet- of creditcard
Als je een bankpas of creditcard hebt gebruikt om te bestellen, dan wordt het bedrag als volgt in rekening gebracht:
  • Voor standaard adidas-artikelen geldt dat het bedrag in rekening wordt gebracht zodra je bestelling het magazijn heeft verlaten. Als je je bestelling plaatst, dan autoriseren we het bedrag en zodra de bestelling het magazijn verlaat, wordt het bedrag afgeschreven.
  • Als je gecustomizede mi adidas-artikelen hebt besteld, dan wordt het bedrag in rekening gebracht zodra je de bestelling hebt geplaatst.
 
PayPal
Als je PayPal hebt gebruikt, dan wordt het bedrag direct in rekening gebracht zodra je de bestelling plaatst.
 
iDeal
Als je met iDeal hebt betaald, dan wordt het bedrag direct in rekening gebracht zodra je de bestelling plaatst.
 
Koop nu, betaal achteraf met Klarna
Als je Klarna hebt geselecteerd als betaalmethode, heb je 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. Alle betalingen worden via Klarna afgehandeld, adidas staat hierbuiten.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

WAAR IS MIJN BESTELLING?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

NOG STEEDS GEEN ANTWOORD GEVONDEN OP JE VRAAG?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur