alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Welke betaalwijzen worden geaccepteerd?

We accepteren de volgende betaalwijzen: Visa, American Express, Mastercard, alle Debit Cards, PayPal en iDeal.
visa american-express mastercard maestro paypal ideal adidas-giftcard
Er is ook de mogelijkheid om te betalen met PayPal Express. Het is een snelle en veilige manier om de betaling als gastbezoeker te omzeilen en onze producten direct online aan te schaffen. Paypal heeft al je gegevens opgeslagen, dus je hebt slechts een e-mailadres en een wachtwoord nodig om je online aankoop veilig te voltooien.
We accepteren de volgende betaalwijzen in onze adidas en CONFIRMED app: Visa, American Express, Mastercard, Maestro, PayPal en iDEAL.
 
Koop nu, betaal achteraf met Klarna
klarna
Je hebt ook de optie om nu iets te bestellen en later te betalen met Klarna. Klarna is een externe betaalprovider die je de betaalgegeven toestuurt zodra je bestelling is verzonden. Mocht je jouw retourartikel(en) via Klarna hebben besteld, dan wordt de terugbetaling rechtstreeks door Klarna afgehandeld.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

WAAR IS MIJN BESTELLING?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

NOG STEEDS GEEN ANTWOORD GEVONDEN OP JE VRAAG?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur