Binnen hoeveel dagen dien ik mijn bestelling te retourneren?

Datum bijgewerkt: 05/06/20

Artikelen die je in de adidas online shop hebt gekocht
Bestellingen kun je gemakkelijk & gratis retourneren binnen 100 dagen (of 14 dagen* voor hype-producten zoals YEEZY) na ontvangst als ze voldoen aan de voorwaarden van ons retourbeleid. Als je items hebt ontvangen van een bestelling die uit meerdere pakketten bestaat, dan gaat de retourperiode van 100 dagen in op de dag dat je het laatste pakket hebt ontvangen.

*Houd er rekening mee dat hype-producten, zoals bijvoorbeeld YEEZY, geretourneerd moeten worden binnen 14 dagen na de ontvangstdatum. Tijdens het bestellen van deze hype-producten laten we je weten dat er een retourperiode van 14 dagen geldt.

Artikelen die je in een adidas winkel hebt gekocht
Producten die je hebt gekocht in een van onze officiële adidas winkels kan je retourneren in de winkel binnen 100 dagen (of 14 dagen voor hype-producten zoals YEEZY) van aankoop. Check je aankoopbewijs voor de aankoopdatum.

Let op: gepersonaliseerde artikelen worden speciaal voor jou gemaakt. Deze kan je dus niet retourneren, behalve in het geval van productiefouten.

Vond je dit artikel nuttig?

Ja / Nee

Waar is mijn bestelling?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

Nog steeds geen antwoord gevonden op je vraag?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur
Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur