alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Wanneer kan ik mijn reservering in de winkel ophalen?

adidas zal je per e-mail (en per sms indien verzocht) laten weten wanneer de reservering in de door jou geselecteerde winkel op kan worden gehaald.
 
Na deze bevestiging wordt je bestelling 6 dagen gereserveerd. Na die 6 dagen zijn jouw artikelen weer beschikbaar voor de verkoop of worden ze teruggestuurd naar het magazijn van adidas.
 
Tip: Boek vooraf je ophaal-afspraak:
Wist je dat je een tijdslot kunt reserveren en niet in de rij hoeft te staan om je bestelling op te halen? Jazeker! Zodra je je e-mail met de bevestiging van het ophaalverzoek hebt ontvangen, kun je je bezoek vooraf boeken met behulp van adidas app en gebruik je de speciale fast lane om je bestelling snel en gemakkelijk op te halen. Lees hier meer. 

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

WAAR IS MIJN BESTELLING?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

NOG STEEDS GEEN ANTWOORD GEVONDEN OP JE VRAAG?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur