alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Wat moet ik meenemen om mijn reservering op te kunnen halen?

Het is heel eenvoudig om je reservering op te halen. Neem een geldig foto-ID (rijbewijs of paspoort) samen met je reserveringsreferentienummer mee en laat deze zien aan een van de medewerkers van het winkelteam.
 
Als je jouw bestelling niet persoonlijk op komt halen, geef dan een geschreven bevestiging (inclusief het reserveringsreferentienummer en een kopie van je foto-ID) aan de persoon die namens jou de bestelling ophaalt.
 
Wil je niet in de rij staan? Boek vooraf je ophaal-afspraak:
Vermijd lange wachtrijen door je volgende winkelbezoek vooraf te boeken met "Wacht Minder, Shop Meer". Deze link opent onze app om een tijdpad te reserveren om je bestelling op te halen. Lees meer.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

WAAR IS MIJN BESTELLING?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

NOG STEEDS GEEN ANTWOORD GEVONDEN OP JE VRAAG?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur