alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Zijn adidas-winkels gesloten of getroffen door de effecten van het coronavirus?

Een deel van de winkels is weer geopend voor Click & Collect orders en voor regelmatige bezoeken. Controleer echter of de winkel die jij wilt bezoeken ook echt open is en dat het veilig is om er naartoe te reizen. Mochten er wijzigingen zijn met betrekking tot de status van onze winkels, brengen we je onmiddellijk op de hoogte. Je kunt ook onze winkelzoeker gebruiken voor meer informatie.
 
Wil je niet in de rij staan? Boek vooraf je ophaal-afspraak:
Vermijd lange wachtrijen door je volgende winkelbezoek vooraf te boeken met deze adidas link. Deze link opent onze app om een tijdpad te reserveren om je bestelling op te halen. Je hoeft geen afspraak te maken, maar met je vooraf geboekte bezoek kun je direct naar de toegewezen fast lane gaan om je artikel(en) nog sneller op te halen. Lees hier meer.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

WAAR IS MIJN BESTELLING?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

NOG STEEDS GEEN ANTWOORD GEVONDEN OP JE VRAAG?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur