Hoe reset ik mijn wachtwoord?

Datum bijgewerkt: 16/10/19
VIA ADIDAS RUNTASTIC
Je kunt je wachtwoord resetten via de adidas Runtastic-apps: adidas Running by Runtastic of adidas Training by Runtastic, of op Runtastic.com door deze instructie te volgen.

VIA ADIDAS
Je kunt je wachtwoord op de adidas-app of adidas.nl ook resetten door deze stappen op te volgen:
1. Allereerst ga je naar de inlogpagina.
2. Klik op 'Wachtwoord vergeten?'
3 en voer dan het e-mailadres in dat je gebruikt om in te loggen op je account.
4. Klik op 'Verzenden'.
5. Check je inbox om te kijken of je een bevestigingsbericht voor het resetten van je wachtwoord hebt ontvangen.
6. Open het e-mailbericht en klik op 'Bevestigen'.
7. Voer een nieuw wachtwoord in.
8. Klik op 'Toepassen'.

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuw wachtwoord. We sturen je een e-mail om te bevestigen dat je wachtwoord is gewijzigd.