Hoe verander ik mijn accountinstellingen?

Datum bijgewerkt: 15/10/18
Log in op je account om je instellingen te wijzigen.
 
Je kunt je wachtwoord of e-mailadres wijzigen door naar 'Inloggegevens' onder 'Persoonlijke gegevens' te gaan.
 
Je kunt je adresgegevens of telefoonnummer wijzigen door naar 'Adresboek' onder 'Accountinformatie' te gaan.
 
Nadat je je wachtwoord hebt gewijzigd, ontvang je een e-mail om te bevestigen dat je een nieuw wachtwoord voor je account hebt aangemaakt.

Vond je dit artikel nuttig?

Ja / Nee

Waar is mijn bestelling?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

Nog steeds geen antwoord gevonden op je vraag?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur
Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur