alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Binnen hoeveel dagen dien ik mijn bestelling te retourneren?

Artikelen die je in de adidas online shop hebt gekocht
Bestellingen kun je gemakkelijk & gratis retourneren binnen 60 dagen (of 14 dagen* voor hype-producten zoals YEEZY en IVY PARK) na ontvangst als ze voldoen aan de voorwaarden van ons retourbeleid. Als je items hebt ontvangen van een bestelling die uit meerdere pakketten bestaat, dan gaat de retourperiode van 60 dagen in op de dag dat je het laatste pakket hebt ontvangen.
 
*Houd er rekening mee dat hype-producten, zoals bijvoorbeeld YEEZY en IVY PARK, geretourneerd moeten worden binnen 14 dagen na de ontvangstdatum.
 
Artikelen die je in een adidas winkel hebt gekocht
Producten die je hebt gekocht in een van onze officiële adidas winkels kan je retourneren in de winkel binnen 60 dagen (of 14 dagen voor hype-producten zoals YEEZY en IVY PARK) van aankoop. Check je aankoopbewijs voor de aankoopdatum.
 
Let op: gepersonaliseerde artikelen worden speciaal voor jou gemaakt. Deze kan je dus niet retourneren, behalve in het geval van productiefouten.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

WAAR IS MIJN BESTELLING?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

NOG STEEDS GEEN ANTWOORD GEVONDEN OP JE VRAAG?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur