alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kan ik mijn artikel(en) ruilen?

Heb je iets op adidas.nl gekocht en wil je het omruilen voor een andere maat? Geen probleem! En als reactie op de impact op de infrastructuur die door het coronavirus wordt veroorzaakt, hebben we onze ruilperiode van 30 dagen naar 60 dagen verlengd. Volg de volgende stappen op om je item(s) snel en makkelijk te ruilen.

2-1-Initiate-exchange1. Ga naar adidas.nl/bestelling-volgen en vul je e-mail en ordernummer in. Of log in en ga naar je order in je bestelhistorie. Klik op ‘Ruilen’ en vertel ons welke item je wilt ruilen en waarom. Je creëert direct een digitale barcode, dat je is je ruil label. Deze sturen we je ook automatisch per e-mail toe.
2-2-Pack-your-parcel2. Plaats de items in originele verpakking in de doos, voeg het retourformulier toe en plak de doos dicht. 
2-3-drop-off-parcel3. Breng je pakket binnen 7 dagen naar een afleverpunt in de buurt - hiermee voorkom je dat je ruilverzoek wordt geannuleerd. Hier laat je de digitale barcode scannen vanaf je smartphone.

Vind het dichtstbijzijnde PostNL afleverpunt

2-4-New-size-sent4. We verzenden het juiste item zodra je het pakket hebt afgegeven. Je ontvangt hiervan een nieuwe bevestigingsmail. Nu is het enkel nog wachten op je nieuwe maat!

Stuur je ook artikelen terug? 

Je kunt alle items in dezelfde doos verpakken, maar gebruik dan het ruillabel in plaats van het retourlabel voor de snelst mogelijke verwerking. We betalen je terug via de oorspronkelijk gebruikte betaalmethode zodra we het pakket hebben ontvangen. Dit kan tot 14 dagen duren.

  • Het kan tot 15min duren voordat de PostNL barcode actief is.
  • We sturen het ruilartikel naar het oorspronkelijke bezorgadres via onze standaard bezorgservice.
  • Je kunt een item alleen omruilen voor een andere maat. Als je een andere kleur of een ander artikel wilt hebben, moet je het artikel retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. Als de gewenste maat niet beschikbaar is tijdens het ruilproces, dan is het item helaas (tijdelijk) uitverkocht.
  • Ruilen is niet mogelijk als je een item op een andere website hebt gekocht.
  • Gepersonaliseerde items zijn speciaal voor jou gemaakt. Deze kunnen niet worden omgeruild. Neem contact met ons op in het geval van een productiefout.
  • Als je iets in een adidas-winkel hebt gekocht, moet je de winkel persoonlijk bezoeken.
  • Hype-producten, zoals Yeezy en Ivy Park, zijn uitgesloten van deze ruilservice.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

WAAR IS MIJN BESTELLING?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

NOG STEEDS GEEN ANTWOORD GEVONDEN OP JE VRAAG?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur