alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
  1. Terug
  2. |
  3. Help
  4. >
  5. MAATTABEL

MAATTABEL

Geslacht
Artikelcategorie

Met deze handleiding willen we je helpen de adidas-beha te vinden die het beste aansluit op jouw wensen.

Hoe vind je de perfecte sportbeha?

Om compleet comfortabel en vol zelfvertrouwen te kunnen trainen, is het belangrijk dat je het juiste ondersteuningsniveau kiest voor jou en de sport die je beoefent. adidas-sportbeha’s zijn gemaakt voor alle type vrouwen en alle soorten sporten. Volg deze stappen op om je ideale behamaat te vinden

Hoe vind je jouw behamaat?

Het enige wat je nodig hebt is een flexibel meetlint en een spiegel. Het beste is om zo dicht mogelijk op de huid te meten en zonder beha. Kies tussen centimeters of inches en volg deze twee simpele stappen op voordat je je maat in onderstaande tabel opzoekt. 1. Je bandmaat opmeten: plaats het meetlint recht onder je buste en adem uit voor de kleinste maat. 2. Je cupmaat opmeten: wikkel het meetlint stevig over het breedste gedeelte van de borstpartij.

De juiste beha kiezen

Nu dat je je behamaat weet, kun je nadenken over de ondersteuning die je wilt hebben. Je dient je beha uit te kiezen op basis van zowel je cupmaat als de intensiteit van de sport die je beoefent. In het algemeen geldt dat hoe groter je cupmaat is, hoe meer ondersteuning je vereist. Zeer intensieve sporten zoals hardlopen en circuit training vereisen mogelijk ook extra ondersteuning, zelfs bij kleinere cupmaten. In wezen draait het allemaal om het vinden van een perfect passende beha.

Categorieën

We willen dat je geniet van je nieuwe adidas-sportbeha en hopen dat deze voldoet aan je wensen. Indien dit om wat voor reden dan ook niet het geval is, maak je dan geen zorgen. Alle ongedragen items kunnen gratis binnen 100 dagen geretourneerd worden.