Terughaalactie: zwemkleding met 3 opgedrukte strepen

Datum bijgewerkt: 17/10/18

adidas kondigde een vrijwillige terughaalactie aan van zwemkleding voor kinderen van het Infinitex 3-Stripe assortiment. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat kinderen tot en met 14 jaar onmiddellijk stoppen met het dragen van de teruggeroepen producten. Betrokken producten kunnen worden teruggestuurd naar adidas of erkende retailers voor een volledige terugbetaling.
 

adidas heeft recent meldingen van klanten ontvangen over het onverwacht loskomen van de drie strepen op de zwemkleding van de Infinitex range bij contact met water. Een daaropvolgend extern onderzoek heeft aangetoond dat het dragen van deze zwemkleding een mogelijk veiligheidsrisico kan vormen voor kinderen. De losgekomen strepen kunnen vast komen te zitten op objecten of andere kinderen, in of uit het water en verstrikt raken, wat mogelijk kan leiden tot verwondingen. Tot dusver zijn er geen verwondingen gemeld.
 

Om te weten te komen of jouw artikel onder de getroffen producten valt, kijk graag hier: PDF


 

Hoe retourneer ik mijn Infinite 3 Stripes artikel?
 

adidas retail store aankoop
Indien je jouw artikel in een adidas winkel hebt gekocht, kan je de desbetreffende producten terugbrengen in een adidas winkel voor een volledige terugbetaling. Een bewijs van aankoop (bonnetje) is niet noodzakelijk.
 

erkende adidas retailer
Indien je jouw artikel hebt gekocht bij een erkende adidas retailer, gelieve het product terug te brengen naar de winkel van aankoop voor een volledige terugbetaling. Een bewijs van aankoop (bonnetje) is niet noodzakelijk.
 

adidas online aankoop
Indien je jouw artikel online hebt gekocht op adidas.com, gelieve contact met ons op te nemen voor het verkrijgen van de nodige documenten om het retour te sturen en een volledige terugbetaling te ontvangen. Een bewijs van aankoop (bonnetje) is niet noodzakelijk.

Vond je dit artikel nuttig?

Ja / Nee

Waar is mijn bestelling?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

Nog steeds geen antwoord gevonden op je vraag?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur
Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur