alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Wat gebeurt er met mijn Gift Card als ik mijn online bestelling retourneer, of een deel ervan, of wanneer mijn bestelling is geannuleerd?

Als je je bestelling binnen 15 minuten annuleert, dan wordt de Gift Card gereset, zodat er weer hetzelfde bedrag opstaat als voor de bestelling. Dit betekent dat je dezelfde Gift Card kunt gebruiken voor je volgende aankoop.
 
Als je alleen met een Gift Card betaald hebt en de bestelling wordt (gedeeltelijk) geannuleerd of geretourneerd na de eerder genoemde 15 minuten, dan ontvang je een nieuwe Gift Card aangevuld met het overeenkomstige bedrag via e-mail.
 
Als je een andere betaalwijze hebt gebruikt samen met je Gift Card, dan wordt de terugbetaling ook eerst via die andere betaalwijze gedaan. Als het correcte bedrag is vergoed via de specifieke betaalwijze, zul je vervolgens een nieuwe Gift Card ontvangen aangevuld met het resterende bedrag, overeenkomstig met de waarde van de geannuleerde of geretourneerde producten.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

WAAR IS MIJN BESTELLING?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

NOG STEEDS GEEN ANTWOORD GEVONDEN OP JE VRAAG?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur