Wat gebeurt er met mijn voucher als ik mijn online bestelling terugstuur, of een deel ervan, of wanneer mijn bestelling is geannuleerd?

Datum bijgewerkt: 23/10/18

Dat hangt af van het type voucher dat je hebt gebruikt.

Als je bestelling in zijn geheel is geannuleerd of als je deze zelf helemaal hebt geannuleerd, dan wordt de vouchercode na 24 uur gereactiveerd.

Indien het een kortingsvoucher betreft (bijv. 10% korting), dan kan deze vervangen worden als je de bestelling, of een deel ervan, terugstuurt.

Indien je een voucher hebt gebruikt die een geldbedrag als korting gaf (bijv. €10) dan kan de voucher vervangen worden als je de volledige bestelling terugstuurt. Indien je een deel van de bestelling terugstuurt, ontvang je het bedrag retour voor dat deel van de bestelling. De factuur geeft je een volledig overzicht van de korting op elk specifiek artikel.

Vond je dit artikel nuttig?

Ja / Nee

Waar is mijn bestelling?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

Nog steeds geen antwoord gevonden op je vraag?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur
Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur