Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis verzending boven de 50€
30 dagen gratis retour en omruilen

Tango

(108 Producten)
1 / 3
Paginavan 3

Tango

Van legendarische stijl tot voetbalhistorie, wie zijn spel serieus neemt, draagt Tango. Sta je bij weer en wind stipt op tijd op het trainingsveld, dan vind je hier de windbreakers die je beschermen, de hoodies die je warm houden en de schoenen die je spel een andere dimensie geven. Stel je ideale voetbalkit samen, inclusief binnenschoenen wanneer je buiten wegwaait of ondersneeuwt. Met Tango houdt niets je meer tegen.

Tango, de directe link naar voetballegende

Tango presteert wanneer het telt. Laat je rivalen zien wat je in huis hebt met voetbalschoenen die je balbeheersing en snelheid op scherp stellen. Zoek je de maximale controle, dan vind je hier alles wat je nodig hebt voor een subliem spel. De geveterde Predator maakt van jou een gevreesde tegenstander, wie je ook treft op het veld. adidas staat voor toewijding aan performance, en tilt voetbal met de Tango-collectie naar een ander niveau. De voetballogo’s staan als eerbetoon aan de competitieballen centraal in de vormgeving van de kleding, schoenen en materialen. De Tango Rosario bal reikt zelf terug tot Argentinië 1978, handgemaakt en met ongeëvenaarde historie in FIFA-kwaliteit.

Wie telt op het veld draagt adidas Tango

Eer je spel en eer het voetbal met de iconische vormgeving en geavanceerde technologie van Tango. Gekarakteriseerd door het prominente logo, de sobere vormgeving en tactische technologie, is Tango de collectie voor voetballers pur sang. Klassiek eenvoudig katoenen shirts en glanzende trainingsshorts zijn het tenue voor het toptalent van nu. Ondersteunend mesh maken voetbalschoenen tot precisiewapens in de zaal, Climastorm maakt van lichtgewicht windbreakers een ondoordringbaar schild. Wat het weer ook doet, wie er ook tegenover je staat, deze collectie geeft je rugdekking. Op en naast het veld schittert de 3-Stripes als grafisch teken van overwinning. Details worden met zelfvertrouwen aangebracht op hoogwaardige ontwerpen die de voetbalgeschiedenis hoog houden. Schaar je bij voetballegendes met Tango.