Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis verzending & gratis retour binnen 100 dagen

Voetbalschoenen

(70 Producten)

VOORDELEN ZIJN NIET EERLIJK

Dat is ook de bedoeling. De baanbrekende spikes van Demonskin bieden meer grip en zorgen voor meer spin.

Is het legaal?
Ja.

Is het eerlijk?
Wat maakt dat nou uit?

1 / 2
Paginavan 2

Voetbalschoenen

Een paar adidas voetbalschoenen brengt jouw speltechniek tot op een hoger niveau en bevorderen dynamische acties om zo je tegenstander te intimideren. Al ruim 70 jaar is adidas nauw verbonden aan het professionele voetbal. De kwaliteit die het merk biedt aan de professionele sterspeler in het veld is nu ook beschikbaar voor jou. Deze nieuwe collectie voetbalschoenen brengt technologische hoogstandjes en innovatieve details naar het veld om jouw voetbalprestaties te verbeteren. Van jong tot oud, deze collectie heeft voor iedereen het juiste paar schoenen. Het assortiment voetbalschoenen biedt modellen voor dames, heren en kinderen en bestaat uit varianten die geschikt zijn om te spelen op diverse bodems.

De perfecte voetbalschoen voor jou

Wanneer je nieuwe voetbalschoenen koopt is het belangrijk dat je vooraf weet op welke soort bodem je vaak gaat spelen. Wedstrijden op een zachte ondergrond vragen om andere schoenen en zolen dan wanneer je vooral actief bent op kunstgras of in de zaal. Elk zooltype is uitgevoerd met andere eigenschappen om zelfverzekerd in het veld te kunnen staan. Daarnaast is het belangrijk dat de schoen nauw om de voet sluit en praktisch aanvoelt als een tweede huid. Je kunt kiezen voor een lager uitgesneden model, een voetbalschoen zonder vetersluiting of een hoger aangesloten schoen met een Primeknit bovenwerk. De keuze voor de perfecte voetbalschoen is voor iedereen anders. Daarom is het goed om te kijken wat jij nodig hebt en welke voetbaltechnieken jij de komende tijd wilt verbeteren.

Sportieve hoogstandjes

Naast een topkwaliteit schoenen introduceert het merk ook de nieuwste technologieën in deze collectie. Demonskin is een technologie waarbij de voetbalschoen voorzien is van rubbernopjes aan de bovenzijde, waardoor je dynamischer de bal met de juiste controle kunt schieten. Of je nu gaat voor razendsnelle acties, optimale snelheid of talloze doelpunten, adidas heeft het juiste paar voetbalschoenen om deze sportieve hoogstandjes te kunnen realiseren.